Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

 

Doktorica Štimac pruža 10% popusta na jednu potrebnu uslugu po dogovoru novom pacijentu koji se ovdje prijavi.

 


Napomena:

- popust se odnosi samo na pacijente koji su se prijavili na ovom obrascu. 

- potrebno je prije plaćanja naglasiti da želite iskoristiti popust

- popust se odnosi samo na nove pacijente

Prijavite se ispod kako bi ostvarili navedene pogodnosti:

Obavezno je ispuniti polja označena zvjezdicom* prije nego kliknete na "PRIJAVI SE".

*Ime i prezime: *Vaš e-mail: *Vaš telefon: *Na koji način želite stupiti u kontakt s liječnikom?
Ukoliko želite još nešto dodatno naglasiti ili upitati doktora ili administratore portala Najdoktor molimo napišite u sljedećem polju: *Koliko je 7 - 5?

Ukoliko ste odabrali da ćete se sami javiti liječniku, prijavite se klikom na gumb za prijavu koji se nalazi ispod ovog teksta, a zatim se obratite liječniku na telefon 01/363-3602 ili e-mail info at drstimac dot com kako bi dogovorili termin Vašeg dolaska te ostvarili navedene pogodnosti.
Ukoliko ste odabrali da se Vas kontaktira, očekujte poziv u roku od jednog do dva radna dana.

Ne zaboravite nakon korištenja usluge ostaviti Vaš komentar i ocjene kako bi ostalim korisnicima portala omogućili što kvalitetniji odabir doktora.

O doktoru

 • Grad Zagreb /
 • Trešnjevka - sjever /
 • Centar dentalne medicine Štimac /
 • Nova cesta 3
 • Telefon: 01/363-3602
 • e-pošta: info at drstimac dot com
 • komentara: 96,
 • ukupno ocjena: 340
4,76
Noviji komentari
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Izuzetna stručnjakinja u svom poslu ali i veliki čovjek! Bila sam u nezavidnoj situaciji sa svojim zubima, nakon trudnoće sam se zapustila i to godinama...a strah od zubarskog stolca je dodatno pridonio tome.... Na preporuku drage prijateljice sam u strahu otišla na pregled a iz ordinacije sam otišla bez ikakvog straha! Doktorica je riješila moj problem sa zubima i općenito strahom od zubara. Sada sam presretna jer imam nove zube kojima sam oduševljena! Svaka pohvala dragoj doktorici Maji koja me spasila!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Imam samo riječi pohvale za doktoricu Jagodić Štimac! Došla sam kao hitni pacijent sa užasnom zuboboljom, što moj prijašnji zubar nije uspio riješiti u više navrata... Ali doktorica je već nakon jednog posjeta znala u čemu je problem. Nakon toga popravila sam još par zuba te stavila nove plombe i prezadovoljna sam jer od onda nisam imala apsolutno nikakvih problema! Toliko sam bila zadovoljna ordinacijom dr. Štimac, da sam još radila izbjeljivanje zubi tamo i krunice, koje su bile vrhunski napravljene u vrlo kratkom roku. Svima najtoplije preporučujem ovu odličnu doktoricu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Doktorica spasila zube koji su drugi htjeli vaditi! Jako pristupačna, uzela je malo više svog vremena i posvetila mi više pažnje kako bi mi detaljnije objasnila svaki zahvat posebno, bilo je dosta posla ali baš se isplatilo

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktorica je bila ljubazna i svaki tretman mi je detaljno pojasnila. Ovdje sam došla na preporuku prijateljice koja je dugogodišnja pacijentica doktorice Maje, a sada su dobili još jednog stalnog pacijenta, mene! Hvala vam!!!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Jelena :

Od danas sam bivša pacijentica dr. Štimac koju smatram profesionalnom samo kada je veliki novac u pitanju. Minimalno pažnje posvećuje pacijentima koji preventivno dolaze na preglede (redoviti) održavajući svoje zdravlje. Ovaj tjedan sam došla sa neizdrživim bolovima, napravljen mi je ortopan, nakon čega dijagnosticirana paradentoza. KRIVA DIJAGNOZA! Doktorica je nonšalantno samo konstatirala da je paradentoza, savjetovala me da si masiram zube do lagane sukrvice jer da ću na taj način otvoriti džepove. Naravno, propisala mi je 2 vrste antibiotika koje sam potpuno nepotrebno pila. Pregled je trajao 10 minuta. Čekanje prije toga sa narčenim terminom 40 minuta bez pacijenta unutra prije mene. Na stomatološkom fakultetu su mi otkrili da mi rastu 2 umnjaka (osmice) što se sa ortopana jako dobro vidi kojeg je dr. Štimac napravila - samo za nju se umnjaci riješavaju antibioticima. Također savjet koji je dala za masiranje desnih do sukrvice je potpuno pogrešan jer niti imam džepove sa začepljenjem, niti imam paradentozu. Potpuno kriva dijagnoza, potpuno krivi pristup lječenju, potpuno neprofesionalan tim u cijelosti, skupa sa vječito namrgođenim djevojkama na recepciji. Užas. Ako nemate stvarne probleme gdje će vam spomenuta uzeti velike novce, nemojte ići jer ste u tom slučaju za nju samo broj.

Poštovani,

Navedena pacijentica koja je ostavila komentar je bila na pregledu, naša je dugogodišnja HZZO pacijentica i upravo ponovno gledamo na njen ortopan. Razlog njene boli s kojom je došla u ordinaciju kao hitan pacijent nisu umnjaci jer ne može boliti cijelo zubno meso radi umnjaka. Pacijentica je u ordinaciju došla s izrazito otečenim zubnim mesom, nije spominjana parodontoza, već otečeno zubno meso koje je potrebno bolje četkati (četkati na način da zubno meso lagano krvari). Pacijentici je dijagnosticirana upala zubnog mesa i poslana je na parodontologiju kako bi se dalje tretirali zubni džepovi koji su također vidljivi na panoramskoj snimci (ortopanu). Prema svakom pacijentu se doktorica Maja Jagodić-Štimac odnosi jednako, radi li se o HZZO ili privatnom pacijentu, postupa se prema hipokratovoj zakletvi i prema pravilima struke. U ovom slučaju ne možemo govoriti o krivoj dijagnozi jer je dijagnoza postavljena ispravno i to je potvrdilo naknadno i više stručnjaka dentalne medicine.

Lijepi pozdrav,
ŠTIMAC CENTAR DENTALNE MEDICINE

 • 1
 • 2
 • -1
Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 7 - 5?