Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

 

 

Doktor Ivanković pruža besplatan pregled i 10% popusta na potrebnu uslugu novom pacijentu koji se ovdje prijavi.

 

Napomena:

 •  Popust se odnosi samo na pacijente koji su se prijavili na ovom obrascu. 
 •  Popust se može iskoristiti u roku od 30 dana od prijave na obrascu.
 •  Potrebno je prije plaćanja naglasiti da želite iskoristiti popust.
 •  Popust se odnosi samo na nove pacijente.

Prijavite se ispod kako bi ostvarili navedene pogodnosti:

Obavezno je ispuniti polja označena zvjezdicom* prije nego kliknete na "PRIJAVI SE".

*Ime i prezime: *Vaš e-mail: *Vaš telefon: *Na koji način želite stupiti u kontakt s liječnikom?
Ukoliko želite još nešto dodatno naglasiti ili upitati doktora ili administratore portala Najdoktor molimo napišite u sljedećem polju: *Koliko je 8 - 3?

Ukoliko ste odabrali da ćete se sami javiti liječniku, prijavite se klikom na gumb za prijavu koji se nalazi ispod ovog teksta, a zatim se obratite liječniku na telefon 01/615-6816 ili e-mail igor dot ivankovic at gmail dot com kako bi dogovorili termin Vašeg dolaska te ostvarili navedene pogodnosti.
Ukoliko ste odabrali da se Vas kontaktira, očekujte poziv u roku od jednog do dva radna dana.

Ne zaboravite nakon korištenja usluge ostaviti Vaš komentar i ocjene kako bi ostalim korisnicima portala omogućili što kvalitetniji odabir doktora.

O doktoru

 • Grad Zagreb /
 • Trnje /
 • Dental Studio Dr. Igor Ivanković /
 • Ulica Grada Vukovara 237b
 • Telefon: 01/615-6816
 • e-pošta: igor dot ivankovic at gmail dot com
 • komentara: 26,
 • ukupno ocjena: 69
4,72
Noviji komentari
Komentirani doktor: dr. Igor Ivanković

Pohvaljujem ovoga doktora koji mi je dosta pomogao. Daje potpune informacije na razumljivom jeziku te se maksimalno zalaze za rješenja situacije kod pacijenta. Vrlo topao čovjek prije svega.. Velika pohvala doktoru!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr. Igor Ivanković

Ne samo da je super specijalist već je i čovjek, prijatelj svakom pacijentu. Volim si ovog doktora, odličan je pristupačan, ljubazan i zafrkant , sve pohvale!!! Nikad se ne vračam iz istog razloga kod njega. Svakom pacijentu posveti dosta vremena, jednom riječju predivan i kao osoba i kao liječnik. Da nam je bar još takvih.!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr. Igor Ivanković

Ostala sam jako razočarana ovim doktorom i njegovim ponašanjem, koje je bilo u najmanju ruku bezobrazno. Sad ću od riječi do riječi objasniti što se dešavalo, možda sam ja preosjetljiva pa nisam navikla na takvo ponašanje ili je to srozavanje ukupnog zubarskog, medicinskog sektora i javnih usluga. Već preko telefona mi doktor nije baš sjeo, ali zbog ovih fenomenalnih komentara na njegov račun, da kome je god radio zub da mu je zub trajao desetljećima i slično, ja sam dogovorila da mi se pričuva beba i da se uputim na jedan sat vremena vožnje od mene, jer sam mislila da će mi netko s tolikim hvalospjevima napraviti bolje zub i da se isplati. Kad sam došla, zubar mi je djelovao nekako živčano i spuštao mi je na svaku moju riječ i više je puta ponovio da ako mi nešto ne paše da odem nekamo drugamo. Npr. pitala sam da li zračenje ortopanom može biti štetno za dojenje i rekao je da nije, a ja sam rekla da mu vjerujem ( u šali i sa smješkom), a on mi je rekao da ako ne da mogu ići nekamo drugamo. Znači, ponaša se dosta s visoka. Nakon toga je stao bušiti moj zub i bušio ga je minutu ili sl. i odjednom!! ja gledam što se dešava, a kad ono, on se zamijenio s nekom izrazito mladom curom ( koja se valjda trebala učiti na meni), da mi ona nastavi. Znači, bez ijedne riječi, komentara, upozorenja. Ja gledam što se dešava i pitam radi čega mi on neće nastaviti, na šta cura demonstrativno odlazi po njega, na što bi on došao vidno uzrujan i veli da sa ovom rupetinom u zubu onda mogu ići nekamo drugamo, jer da oni "tako rade". Ja velim da mi nije zgodno sad tražiti drugog zubara da mi to zakrpa. Uglavnom, on nije htio nastaviti na mojem zubu, već je to nastavila cura od nekih 25 godina. Svaka čast mladima i trebaju se učiti, ali nisam ja zato putovala jedan sat do njih, da bi on tako bezobrazno bez komentara me prepustio mladoj curi da se uči. Ili je trebao uljudno pitati prije da li to želim ili nešto, a ne ovak. Nisam navikla na takva čudna ponašanja. Nakon toga je cura u nekih deset minuta završila moj cijeli zub i tako da mi je bio prenizak i to sam se požalila, a ona se naljutila, a ima njih deset u ordinaciji, ko neka sekta i onda su oni mene stali učiti, šta ja trebam osjećati, vidno nervozni. Na to sam prekinula tu glupost, mada mi zub nije bio dovršen i rekla da nisam uopće zadovoljna, a on mi je rekao da onda ne trebam platiti. Super, ali sad opet moram ići kod zubara , tako da je to stvarno bezobrazno. Kad sam rekla da mi je prenizak zagriz, je rekla da će "nadodati" još plombe. Wtf?? Valjda se plomba treba napraviti otpočetka do kraja, a ne nadodavati. Uglavnom, ovo je bilo strašno sve skupa.

I još da nadodam.. Još je i rekao da su oni "velika" klinika ( nikad čula), ne bi da su stomatološki fakultet i da na meni valjda rade mladi, dok se zubar šeće okolo i nadgleda. Tako mi je digao tlak da je to bilo strašno. Niti sam čula ikad za njih, niti su poznati da bi trebala biti sretna da se mladi na meni uče. Da sam htjela ići free na Stomatološki fakultet, bi išla. Ta klinika da bi bila imalo vjerodostojna bi trebala upozoriti da vjerojatno neće dr Ivanković raditi nego netko od njegovih mladih, pa da opet mogu očekivati za godinu dana kvarenje zuba i izradu nove plombe, a zbog učestalih odlazaka zubaru mi i jesu svi zubi u plombama. Još sam mu rekla da se bojim zubara i da mi je jedna zubarica upiknula injekciju u živac od jezika i tako desnu polovicu zauvijek umrtvila da ne osjećam hranu na toj strani, a on je rekao "da je to normalno" i "da se dešava". Užas nad užasom. Bolje da sam išla preko ponude dana!!!!!!!!!! Oni se barem potrude biti ljubazni, ako ništa

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: dr. Igor Ivanković

Odličan doktor s odličnim suradnicima doktorima i sestrama. Strpljiv, objasni proceduru i sve što nije jasno, obrazloži razloge ZA i PROTIV. Brzo se dođe na red, a atmosfera u ordinaciji je vrlo opuštena. Svakako preporučam.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr. Igor Ivanković

Divan liječnik. Izuzetno stručan i komunikativan. Ima ogromno iskustvo i znanje i spreman je pomoći u svakom trenutku. Ja mislim da je on nešto najbolje što postoji u stomatologiji. Nadam se da to govori koliko ga cijenim.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 8 - 3?