Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Grad Zagreb

Prikaži:
Bolje rangirani

mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 28, ukupno ocjena: 120

5,00

Marta Krolo

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 26, ukupno ocjena: 120

5,00

Jolanda Kanižaj-Rajković

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 24, ukupno ocjena: 115

5,00

Marin Radić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 18, ukupno ocjena: 90

5,00

Vladimir Basić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 46, ukupno ocjena: 90

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zvonimir Čolak

Totalno neprofesionalan,na postavljena pitanja uglavnom suti i cijelo vrijeme nesto piskara bez ijednog komentara. Nakon vanmaternicne,odstranjenog jajovoda i 3 spontana(pretrage na trombofiliju sam ga ja morala moliti,inace vjerojatno ne bih nikad dobila uputnicu za to,a samim tim ni znala da ju imam) peta trudnoca nije zavrsila nista slavnije. Beta je pocela padati,ja nisam krvarila....nakon par dana dodem k njemu na kontrolu kazem mu da nesto nije u redu,da i dalje osjecam trudnicke simptome. On nije smatrao potrebnim stavit me na uzv. Izvadila sam betu par dana nakon pregleda, i imala sam sto vidjeti- beta je narasla. Zavrsila na hitnoj sa drugom vanmaternicnom trudnocom i drugim izvadenim jajovodom...nakon svega,vise ne mogu prirodno ostat trudna. Sestra je jako ljubazna i draga,i njoj jedno veliko hvala za sve sto je napravila za mene!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Blanka Radujković

Pacijentica dr. Radujković sam preko 15 godina. Od kada sam postala njena pacijentica radije odlazim zubaru nego frizeru. Do tada sam imala veliki strah od zubara zbog lošeg prijašnjeg iskustva, ali od sam upoznala doktoricu strah je nestao. Uz stručnost i znanje koje ima, krasi je iznimna topla duša, nježnost i blagost. Moram opisati jedan slučaj vezano za doktoricu. Jedan dan srela sam prijatelja koji mi je rekao da popravlja zube kod dr. Radujković i ostala sam iznenađena i pitala tko mu je preporučio doktoricu, a on mi je odgovorio da je mjesecima imao problem sa zubima i razmišljao kome da ode jer ga je bilo strah, no prolazeći jedan dan u kvartu kraj ordinacije dr. Radujković vidio je mene gdje ležim u stolici i zaključio ako ja idem kod nje da je sigurno odlična te ugovorio termin. Njegova kao i moja iskustva o profesionalnim i etičkim načelima doktorice učinila su da smo i dan danas njeni pacijenti, nadam se doživotno. Osoba koja se može svakom preporučiti od djeteta do starijih, odnosi strah, donosi radost jer kako sam već napisala radije idem k njoj nego frizeru, puna razumijevanja i spremna pružiti svoju stručnu pomoć u svakom trenutku. Zaslužila je nositi titulu naj doktor.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Kalauz

Nakon potvrđene dijagnoze doktorica mi prepisuje lijek koje nije na listi lijekova te se u tom slucaju po zakonu nalaz šalje na bolničko povjerenstvo što mi je dotična prešutila te sam lijek nabavio o vlastitom trošku (cca 5000kn) nakon što sam saznao da sam preveslan i sve rekao dotičnoj tu počinje izmotavanje i čekanje mjesecima za razgovor.
Plus dotična me je htjela prebaciti svojoj kolegici u privatnu praksu (bonifarm) gdje u fušu i sama radi, da se liječim jer kao ona nema dosta saznanja o mojoj bolesti.

Toliko o odličnoj dr. Kalauz
Jedino sto moram priznat da je ljubazna, ali to ne liječi!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ante Legac

Odličan doktor, veliko HVALA .Hvala mu od srca što mi je pomogao.
Davor Vrhovski, Bjelovar
Sretno doktore!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Kata Došen

Jedna od najboljih doktorica ikada (a zivjela sam posvuda pos vijetu). Nije jedna od onih koja samo pise uputnice, zanima se ponaosob za svakog pacijenta i nadam se da nece brzo u mirovinu

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu