Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Grad Zagreb

Prikaži:
Bolje rangirani

Marta Krolo

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 27, ukupno ocjena: 125

5,00

Dinko Bagatin

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 40, ukupno ocjena: 124

5,00

Vladimir Basić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 46, ukupno ocjena: 90

5,00

Kristina Horvat

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 30, ukupno ocjena: 85

5,00

Inga Mandac-Rogulj

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 13, ukupno ocjena: 60

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Duško Kardum

Imam jako loše iskustvo. Nakon 3 sata čekanja na kolonoskopiju, prozvana ali kako teško hodam (na štakama, 70 godina stara) nisam istu sekundu ušla nego par sekundi kasnije zbog čega je dr počeo vikati na mene da on nema cijeli dan vremena, da šta se vučem. Kad mi je rekao da se skinem vidjela sam da je stolica mokra od nekoga prije mene pa sam malo okljevala a on je onda viknuo da se ne trebam ni skidati neka samo spustim hlače. Zbog žurbe pregled je bio užasno bolan i nepotpun i nije uzet niti uzorak tkiva za analizu. Nikad više ne bih otišla dr. Kardumu na pregled

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Rado Žic

doktor koji zna kako treba pristupiti pacijentu, kako mu objasniti situaciju i pripremiti ga za operaciju i daljnji tijek oporavka.U svakom trenutku imao je vremena za ljepu rječ i objašnjenje što te zanima.U poslu je savršen tako da je rez nakon operacije minimalan.Uglavnom prezadovoljna sam s njim počevši od pristupa prije operacije,same operacije,oporavka i kontrola nakon nje.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mario Podobnik

Vodio je od starta školsku trudnoću bez ijednog problema, trebala sam ići na dogovoreni carski kod njega, u 36.tjednu počne govoriti da mali već težak 3800, da je moj veliki muž kriv za veliko dijete i da dođem ranije na carski, na 36+5 radi carski, izvadi dijete s nezrelim plućima koje ne može disati i uopće nije veliko na supruga nego ima 2900, radio je 20 uzv, sve je krivo izmjerio, porodio nedonošće koje ima problema u razvoju zbog nezrelih pluća, odbio moj zahtjev da prenesemo dijete na Rebro za koje suvrekli da ima 50% šanse da preživi, 10 dana me izbjegavao u rodilištu i sve to masno naplatio. Mojoj prijateljici je rekao nakon što je pustio da čeka u njegovom rodilištu isto 12 sati, rodila curicu sa apgarom 4/6, isto se prepao i izlagao joj da misli da je netko drugi kriv da joj dijete ima Down i nema uopće štitnjaču, 8 godina nakon dijete je predivna djevojčica koja nema Down, ima zdravu štitnjaču no zbog nedostatka kisika na porodu jer se mučila satima vaginalno jer njega nije bilo ima nažalost Autizam. Doktor je zloćesta hladna osoba kada pogriješi i to je puno puta dokazao.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Biserka Bergman-Marković

Osoblje je vrlo neljubazno, ne pregledaju vas u potpunosti i nikada , ali ama baš nikada ne možete dobiti ambulantu telefonski nego za sve što vam trebam morate ići u ambulantu i trošiti svoje dragocijeno vrijeme.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vedrana Mrđen

Ovo je giospođa doktor za koju mogu napisati sve pohvale. Ovo je doktorica kojoj moja majka može biti zahvalna što je danas živa, a mi sretni što je sa nama. Ovo je onaj pravi obiteljski lječnik kojeg može poželjeti svaka obitelj. Požrtvovana , predana svom poslu, puna medicinskog znanja, a što je najvažnije savjesna i temeljita, Samo da je više ovakvih doktora.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu