Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Međimurska županija / Grad Čakovec

Prikaži:
Bolje rangirani

Robert Grudić

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Đuro Pervan

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Milica Gabor

Specijalizacija: kardiolog

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Mirna Janžek

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Kristina Poljski

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ines Tizaj

Pozdrav zenice...samo da Vam velim svoje danasnje iskustvo kod ginekologice Tizaj u Čakovcu...bolje receno sestre Tifani M. .. prije sve da velim da sam 2 i pol mjeseca trudna..dosla sam izvanredno prije termina jer su mi se javile gljivice prije 1tj te sam koristula vec vaginalete kkje nisu pomogle...i dosla traziti pomoc SVOJOJ GINEKOLOGICI.. medutim sestra koja je tsmo na zamjeni kolko sam cula se uzasno ponijela prema meni... prvo sam cekala od pol 2 do pol 4 ,poslala me u meduvremenu 3puta na wc..jedanput prije pregleda(kojeg nije bilo) ,dfugi put u casicu koju sam mmorala u wcu ostaviti... da bi me u pol 4 prozvala i pred svima u cekaoni rekla da me sad nemoze primiti nek dodem u 5 nazad... lijepo sam joj objasnila da nemam auto kasnije i da sam ga vec trebala vratiti no medutim sestra se tolko zderala na mene da ona ima svoje pacijentice prije,3trudnice i 3starije zene...i da mene nebude primila... samo sam ju pitala a ja nisam vasa pacijentica i nisam trudna??!! Na to se pocela odurno zderavati da nemam danas termin i tak gluposti... mogu reci ko moje iskustvo koja sam bila 2.put tamo...JAKO LOSE I NEBI PREPORUCILA NIKOME TU SESTRU ILI GINEKOLOGICU... I dr.prvi put nije bas bipa odusevljena jer sam imala malo vise pitanja nego insce kod gin.(sto se podrazumjeva jer sam 1.put trudna) ... rade cu placsti privatno nego da se neko tolko zderava na mene u tom krasnom i blazenom stanju..a pogotovi jedna takva balavica... zenice sretno... to je moje lose iskustvo.. pozz :**

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravko Jalšovec

Same pohvale. Obje trudnoce odlicno pratio. U cekaoni se ne ceka na red pol dana vec u kojem terminu si narucen tako i ulazis. Sestra jako ljubazna .

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darin Žagar

Dr. Žagar je najbolji doktor kojeg sam ikad srela u Čakovečkoj bolnici. Tijekom operacije vađenja umnjaka je cijelo vrijeme objašnjavao što se događa i što mogu očekivati da ću osjetiti i/ili čuti i zbilja mi je samu operaciju time učinio vrlo ugodnom te mi je dao vrlo korisne savjete za sam oporavak. A i na samom prvom pregledu i razgovoru je na sva moja pitanja odgovarao vrlo stručno i jasno i puno mi lakše nakon toga bilo odlučiti se za vađenje umnjaka. Osim toga sam zahvaljujući njemu dobila vrlo korisne savjete o zubu kojeg je moja zubarka htjela vaditi te sam sretna što sam zahvaljujući njemu uspjela i taj zub sačuvati. Zbilja mi je drago što sam imala priliku "naletjeti" na njega i na simpatičnu sestru koja tamo radi. Zbilja imaju puno posla i stalno im netko dolazi na vrata, a nikog ne odbijaju. Da je barem više takvih ljudi!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Leonard Bergovec

Pa ća ću vam ja,, ako oćete obrišite,, ja sam povedala resnicu,, doktor je dobar i sve naj al se ne javlja na telefon i k tome blokira a hitno sam ga tribala.. Lip pozdrav brate i svako dobro.. Ne se jezit za svaku. Caos, cmokić

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vesna Budišin

Vrlo je ljubazna u pristupu pacijentu, sve objasni bez kompliciranih pojmova, laički, prekrasna žena i doktorica, topla i srdačna, iznad svega stručna i spremna za pomoći, puno vam hvala, jer da nisam naišla na vas teško da bi došla do cilja.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu