Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ginekolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Marija Skelin-Čupić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Drniš

komentara: 8, ukupno ocjena: 40

5,00

Željko Blažinkov

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 9, ukupno ocjena: 30

5,00

Ivka Djaković

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 10, ukupno ocjena: 30

5,00

Herman Haller

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 10, ukupno ocjena: 25

5,00

Jelena Marušić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 8, ukupno ocjena: 24

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Deni Karelović

Iness :

Doktor me operirao prije 10 godina . Bilo mi je tek 22.god i srecom imala sam dvoje djece do tada . Bez novaca ali sa preporukom njegovog prijatelja uputila sam se njemu . Primio me srdačno , ljubazno , sve mi objasnio . Imala sam potpuno povjerenje u njega . Rezultat toga svega je iskasapljen doslovno grlić maternice nakon rutinskog zahvata zbog kojeg do menopauze moram svako 5 godina ici pod totalnu anesteziju za promijeniti sporalu . Nisam bila dobro odmah nakon operacije ,a on mi je davao svakojake dijagnoze , slao me na markere , pretpostavljao upalnu zdjelicnu bolest , endometriozu Itd ... naravno nije bilo nista od toga osim njegove greske koju je počinio tokom operacije . Tko radi , taj i grijesi , ali njegov ego to nije mogao priznati . Nakon mjeseci bolova i mučnih pretraga zavrsila sam u KBC Rijeka gdje su mi doslovno spasili zivot . Nikome ga ne bih preporucila . Ne sumnjam u njegovu stručnost , ali njegov ego je prevelik , puno veci od njegovog znanja .

Strašno i strašno i strašno. Žalosno je da nakon svega morate biti sretni jer vas je operirao nakon što ste rodili dvoje djece, pa vam nije uskratio mogućnost da budete majka. Mene je operirao nedavno i očito nije napredovao (u stručnom, praktičnom smislu) u prethodnih 10 godina. Iskasapljen cerviks, a zanimljivo je da su i mene upućivali u Rijeku dr. Halleru, "na servis".

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mario Podobnik

Vodio je od starta školsku trudnoću bez ijednog problema, trebala sam ići na dogovoreni carski kod njega, u 36.tjednu počne govoriti da mali već težak 3800, da je moj veliki muž kriv za veliko dijete i da dođem ranije na carski, na 36+5 radi carski, izvadi dijete s nezrelim plućima koje ne može disati i uopće nije veliko na supruga nego ima 2900, radio je 20 uzv, sve je krivo izmjerio, porodio nedonošće koje ima problema u razvoju zbog nezrelih pluća, odbio moj zahtjev da prenesemo dijete na Rebro za koje suvrekli da ima 50% šanse da preživi, 10 dana me izbjegavao u rodilištu i sve to masno naplatio. Mojoj prijateljici je rekao nakon što je pustio da čeka u njegovom rodilištu isto 12 sati, rodila curicu sa apgarom 4/6, isto se prepao i izlagao joj da misli da je netko drugi kriv da joj dijete ima Down i nema uopće štitnjaču, 8 godina nakon dijete je predivna djevojčica koja nema Down, ima zdravu štitnjaču no zbog nedostatka kisika na porodu jer se mučila satima vaginalno jer njega nije bilo ima nažalost Autizam. Doktor je zloćesta hladna osoba kada pogriješi i to je puno puta dokazao.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ljiljana Kos

Toliko antipatičnosti i snobizma u jednoj osobi da je to nezamislivo. Svaki put je bila neugodna i bezobrazna. Glavno pitanje po kojem sudi sve ljude je "Studiraš li?". Nakon tog pitanja se nastavlja pregled. Za pretrage je se mora molit' (npr. hormone). Kao što se i sestru moli za naručivanje jednom godišnje. Sestra ima potrebu braniti vješticu od svih pacijenata koji dođu s bilokakvim zahtjevom. Ali ako ćete im ostavljati novce "za kavu" jer su vas primili, svi su nasmješeni. Doslovno sam vidjela da žena ostavlja 20kn sestri "za kavu" jer su joj napravili papa-test! Jer eto, da vam uzmu bris i pritom ne sipaju zlo ipak treba platiti. Kad sam rekla da želim da mi netko drugi vodi trudnoću, Bogu hvala, izvrijeđala me. Jer zašto bi prošlo bez toga, ali bar sam dobila uputnicu za Petrovu.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Indira Kosović

Strucna, profesionalna, odgovorna, topla, fina...ma sve i svemu i kao liječnica i kao čovjek divna.sve preporuke...

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mihajlo Strelec

Neprimjereno se ponaša u razgovoru s pacijentom, nastavlja stimulaciju MPO do kraja iako je krivo propisao lijekove i došao do 30 folikula kod pacijentice što je predfaza ozbiljnih zdravstvenih posljedica. Kao pacijent morala sam sama pobijeći doslovno od njega nakon što su me htjeli na hitnoj hospitalizirati i privatno platiti 10 000 kuna njegovo kaubojsko ponašanje i sve obustaviti. S razlogom je imao toliko kaznenih prijava u prošlosti i nikada nije napredovao.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu