Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ginekolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Željko Blažinkov

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 9, ukupno ocjena: 30

5,00

Marija Skelin-Čupić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Drniš

komentara: 6, ukupno ocjena: 30

5,00

Krešimir Barišić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00

Herman Haller

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00

Ivka Djaković

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 8, ukupno ocjena: 20

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Andrea Plavec-Živko

Dakle, registirala sam se samo da bi komentirala doktoricu Plavec-Živko. Potpisujem svaki negativni komentar ovdje. Godinama sam kod nje jer iskreno nemam ni vremena ni volje tražiti drugog doktora, a i stručna je i zna posao ali to je sve i mislim da moje strpljenje dolazi kraju.
Manire, nastup, govor s visoka, kolutanje ocima, večina žena ovdje ju je jako dobro opisala. Ali ono što mene najviše iritira je komentiranje drugih pacijentica. Smatram da je to totalno neetično i bezobrazno, ali UVIJEK, UVIJEK kad sam kod nje ima neku pacijenticu za prokomentirati i "popljuvati" i istu priču ponavlja svakoj idućoj ženi, pogotovo ako ju je taj dan neka posebno naživcirala. Strašno je bahata i arogantna, ona zna sve i ona je najbolja u svojem poslu, a kad ju stvarno trebaš onda te tako sredi da misliš da si zadnje govno jer si joj s krive strane prišao i naravno ne pomogne ti nego te pošalje drugdje. Najviše mi je žao sestri koje dodu kod nje, nije ni čudo da ih svako malo mijenja, jadne žene se svega naslušaju i pitanje je kako ostanu normalne i smirene nakon godina rada s njom. I da, mislim da su ovi svi komentari uzalud jer ista je već godinama, ali valjda je bar nama lakše.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vesna Ćosić

Pozdrav ljudi.Nije uobičajeno da muškarac hvali ginekologa ali moja žena je vodila dvije trudnoće kod dr Čosić i ja sam bio prisutan na svakom ultrazvučnom pregledu.Doktorica je zakon uvijek sve lijepo objasni pokaže a uz to je vrlo simpatična i duhovita.Odlilčna doktorica koja ima razumijevanja i za buduće tate.Svaka čast!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vesna Ćosić

Imam samo riječi hvale za ovu predivnu doktoricu!Živim u Požegi ali već godinama idem privatno u njenu Polikliniku u Slavonski Brod i jako sam zadovoljna pristupom ali i njom kao osobom.Doktorica je vrlo srdačna i otvorena te ugodna za komunikaciju .Jako dobro i savjesno radi svoj posao i meni osobno je najbolji ginekolog kojeg sam upoznala.Svima bih preporučila doktoricu Vesnu i njenu polikliniku jer imaju vremena za pacijenta posvete mu se maksimalno i svi su vrlo ljubazni i dragi!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Josip Juras

NAJBOLJI DOKTOR U CIJELOME SVIJETU.
Rodila sam 14.5 2015 godine zaprimio me doktor u rađaonu. Vrlo ugodan nježan pozitivan smiren ohrabruje ma sve pohvale. imala sam jako težak porod. Najteže mi je bilo što je došla druga smijena i doktor je morao ići kući. ali ne doktor je ostao moliti drugog doktora da bi on ostao samnom da me porodi do kraja jel vidi koliko se bojim. Ali mu nisu dali pa je čekao na hodniku sve dok ne čuo da sam rodila zdravog dečka i da je samnom sve u redu. Čak je došao idući dan kod mene u sobu da pita kako sam. Osobna doktora ne poznajem tada sam ga prvi put vidjela. Da su bar svi takvi kao on sve pohvale za njega trebao bi on biti šef rađaone!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Marčeta

Kod doktora sam vodila trudnoću i jako sam zadovoljna s njime. Izvrstan doktor....kao i svaka osoba doktor je imao promjene raspoloženja ali imamo ih i mi. jedno vrijeme je bio škrt na pregledu papa testa kao dovoljno je raiti papu svake tri godine a ne svake godine bez obzira što imate mikrocistične jajnike. ali evo opet se vratio u normalu pa nije problem napraviti papu a ni briseve koji koštaju....moj savjet ako vam doktori ne žele raditi briseve recite da planirate trudnoću odmah će vam ih napraviti. Ordinacija nova sestra odlična mlada zainteresirana sve pohvale

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu