Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ginekolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Željko Blažinkov

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 9, ukupno ocjena: 30

5,00

Ivka Djaković

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 10, ukupno ocjena: 30

5,00

Marija Skelin-Čupić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Drniš

komentara: 6, ukupno ocjena: 30

5,00

Jelena Marušić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 8, ukupno ocjena: 24

5,00

Krešimir Barišić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zvonimir Čolak

Totalno neprofesionalan,na postavljena pitanja uglavnom suti i cijelo vrijeme nesto piskara bez ijednog komentara. Nakon vanmaternicne,odstranjenog jajovoda i 3 spontana(pretrage na trombofiliju sam ga ja morala moliti,inace vjerojatno ne bih nikad dobila uputnicu za to,a samim tim ni znala da ju imam) peta trudnoca nije zavrsila nista slavnije. Beta je pocela padati,ja nisam krvarila....nakon par dana dodem k njemu na kontrolu kazem mu da nesto nije u redu,da i dalje osjecam trudnicke simptome. On nije smatrao potrebnim stavit me na uzv. Izvadila sam betu par dana nakon pregleda, i imala sam sto vidjeti- beta je narasla. Zavrsila na hitnoj sa drugom vanmaternicnom trudnocom i drugim izvadenim jajovodom...nakon svega,vise ne mogu prirodno ostat trudna. Sestra je jako ljubazna i draga,i njoj jedno veliko hvala za sve sto je napravila za mene!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Danko Perović

Nekima mozda sutljiv i cudan ali iz svog iskustva kojeg imam vec godinama mogu reci da sam jako zadovoljna. Imam problema dosta dugo vremena i za mene nije povrsan, smatram da mu je zbilja stalo i za zene koje imaju probleme uvijek ce napraviti najbolje moguce i dati prave savjete i preporuciti sve opcije. Komentare da je cudan i “da mu se ne da raditi” sam cula dosta puta sto je uvijek bilo od onih kojima je nalaz i vise nego uredan ali nikad da je bio povrsan kod zene kojoj je bilo potrebno raditi daljnje pretrage a pogotovo lijecenje. Svakako za preporuku onima kojima je najvaznije dobiti 100% strucno misljenje, trud i pomoc u bilo kakvom problemu ove prirode.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ksenija Štefanić-Dukić

Kod ove doktorice bila sam prvi i zadnji put prije cetiri godine. Imam i imala sam “problema” vec dulje vrijeme, i uvijek sam isla privatno ali kako sam morala imati ginekologa preko zdravstenog otisla sam tamo jer je jedina primala pacijente, i obavila pregled, mozda bude sve ok. Prilikom pregleda sam plakala jer je njeznost bila na razini 0. Kaze da ce se javiti kada dodju nalazi. Nalazi dodju za nekoliko mjeseci, zove da moram doc. Dodjem tamo i kaze mi da je nalaz jako los i da taj nalaz u kombinaciji sa upalom (nema pojma od cega niti ce izvidjeti) je samo pitanje vremena kada cu oboliti od raka vrata maternice i da nazalost tu nema pomoci i da se pripremim na to. Predlozi mi testiranje HPV tipizaciju (tkogod se razumije zna da bez toga nema niti price o raku vrata maternice) kako bi se ustanovilo koji tocno tip imam ali me ne upucuje u bolnicu nego mi daje opciju izrade istog kod nje ali za 800 kn (kod mog privatnog je btw 400). S tim nalazom sam se vratila kod svog u panici i placu, na sto je on rekao da nije nikakvo alarmantno stanje, pratiti cemo sve i dalje i da ne brinem jer sam itekako daleko od stanja koje ona tvrdi. Naknadno radila HPV za godinu dana, dosao je negativan. Poanta je, ako imate dobrog ginekologa ne mijenjate, a kod ove nemojte ici, pogotovo ako vam je medju prvima koje posjecujete jer cete osjetiti posljedice rilikom svakog drugog pregleda i iscitavanja nalaza.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vladimir Novak

Prvenstveno covjek, pa tek onda vrhunski ginekolog. Prosla sam privatnika i privatnika, al ni priblizno nisu bili strucni i ljubazni kao dr. Novak. Sestra je jakooo ljubazna prisupacna i predivna.Svakoj djevojci,zeni preporucam.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darja Krešić

Pacijentica sam doktorice Darje Krešić od srednje škole.
Sve moje probleme riješila je i odvodila mi divno i profesionalno trudnoću. Na sva moja pitanja ima odgovor i toliko je draga a opet i toliko stručna.
Imam jako puno povjerenja u moju doktoricu.
Cijenim što sam njezina pacijentica.
Pohvale i sestri.

Marija Španja

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu