Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Brankica Borisov (oralni kirurg)

Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 4,64 (11)
 • Ljubaznost: 4,64 (11)
 • Vrijeme čekanja: 4,82 (11)
 • Osoblje: 4,91 (11)
 • Zakonitost i etičnost: 90,91% (11)
4,73
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Brankica Borisov

Odlična zubarica, vrlo stručna i dobro raspoložena, dakle dobra priprema pred zahvat i uvijek se dobro osjećam kad sam kod nje na stolu inače ne volim zubare.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Brankica Borisov

Lijep pozdrav svim komentatorima, a najveći dr.Borisov Brankici.Prije par mjeseci došla sam u ordinaciju kod dr.brankice Borisov sa nemilim posljedicama nakon liječenjakarcinoma. Paizmeđu ostaloga,pojednostavljeno rečeno zubi su mi istrunuli, neki poispadali. I nisam bila najsretnija što je na mom putu oporavka došlo vrijeme za stomatologa, ali došlo je. Bilo mi je i previše doktora svih vrsta. Vro stručne ruke i strpljenje dr.Brankice riješile su sve moje probleme. Danas sam dobro,imam krasan osmjeh i povremeno se javim svojoj doktorici da zahvalim na svemu.Hvala i ovim putem.Doktorice vi i vaša sestra ste najbolji.
Dijana

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Brankica Borisov

Prije godinu dana sam pravila zube kod Dr.Brankice Borisov. Vec na pocetku nisam bila 100% zadovoljna i to su mi dva razlicita stomatologa potvrdili. Nakon par mjeseci sam licno reklamirala ali Dr.Borisov nije htjela ni cut za to a kamo li prepraviti. Zubi su bili toliko ne strucno napravljeni da sam bila prisiljena zube kompletno obnoviti, kod drugog stomatologa,naravno. Nazalost je kod mog muza isto tako proslo a uz to su mu jos dva zuba nepotrebno izvadjeni.

 • 0
 • 9
 • -9
Komentirani doktor: Brankica Borisov

Prije nego što pohvalim dr.Brankicu Borisov, ne mogu a da ne napišem nekoliko riječi i za njenog tatu, dr. Dimitra Borisova čija sam pacijentica već punih 20 godina. Ne postoje riječi hvale kojima bi ga opisala, jer sve što napišem ne može dovoljno dobro opisati njegovu stručnost, ljubaznost, srdačnost i ljudskost koja je, na žalost, sve rijeđa i rijeđa, ali ne i kod njega i njegove kćeri. Moja obitelj i ja se u njihovoj ordinaciji osjećamo kao kod kuće.
Budući da sam bila njegova pacijentica, prije dva mjeseca sam se sasvim slučajno našla na zubarskom stolu njegove kćeri, dr. Brankice. Dvije godine sam provela u inozemstvu i vratila se u Zagreb - ovo mi je teško priznati a kamoli napisati - sa stravičnim zubima: žutim, škrbavim i toliko propalim da mi i sada, kada imam "holivudski osmijeh" dolaze na oči suze od jada. Iako je za mene dr. Dimitar Borisov jedan jedini i najveći stručnjak za stomatologiju koji je ikada hodao po kugli zemaljskoj (zamislite, u 20 godina mu to nikada nisam rekla čak nisam ni napisala nikakvu pohvalu jer sam smatrala da njegova od jutra do mraka puna ordinacija govori više od bilo kakvih lijepih riječi), moram reći da ni njegova kćer uopće ne zaostaje za njim iako je mlada, a evo i dokaz: moji predivni zdravi i bijeli zubi (a što je najbolje od svega, popravljanje me nije ništa boljelo!)
Čim sam došla kod nje rekla sam joj da će mi "izliječiti dušu ako mi sredi zube onako kako je to uvijek radio njezin tata." Toliko se je trudila oko mene (a ja se uvijek pretvorim u djevojčicu od pet godina kad sam kod zubara), da je to nevjerovatno. Dr. Brankica obožava svoj posao, to se vidi i osjeti. Njoj je jako stalo do pacijenata, i to se vidi i osjeti. Osim što je vrhunska stručnjakinja, ona je i prekrasna kao osoba: zabavna, duhovita, suosjećajna (ako se mene pita, uz stomatologiju je trebala studirati i psihologiju; bila bi odlična psihologinja), zgodna, strpljiva, simpatična i draga. Budući da sam ja jako nepovjerljiva prema liječnicima, ona je opravdala svo moje povjerenje i srušila sav moj strah od onih strašnih "bušilica" i "klješta." Dr. Brankica odmah ruši sve barijere čim pacijent uđe u ordinaciju, započne razgovor, uvijek ima nešto zabavno za reći i pitati, tako da se pacijent osjeća u sigurnim rukama i umjesto da razmišlja u stilu "ajoj Bože jadan ja sada" uz nju se vrlo lako zaboravi gdje se nalazi budući da ima tako nježnu ruku da ništa ne boli, a toliko je zabavna da se ja sva pretvorim u uho dok mi čačka po zubima i slušam njezine zabavne anegdote iz vremena kada je bila specijalizantica i zaboravim na strah.
Iako sam došla u ordinaciiju na pola mrtva (ne pretjerujem, doista sam tako izgledala i osjećala se), ona me je primila kao kraljicu. Uz nju se čovjek jednostavno dobro osjeća; ona je iskrena i stalo joj je do pacijenta i ja mislim da ju uz znanje i te osobine čine tako divnom liječnicom. Kaže se da jabuka ne pada pod krušku i dr. Dimitar Borisov stvarno ima jako puno razloga biti ponosan na svoju divnu kćer (eto, čak mu je postala i najjaća konkurencija). Upoznala sam puno ljudi, među kojima i liječnike, koji stalno nešto glumataju; toga kod Brankice nema. Sva ta toplina kojom zrači kod nje je sasvim spontana. Kada bi ju ocjenjivala, ne bih joj dala 5 nego 10. I to potpuno opravdano.
Dakle, ako tražite stomatologa, nećete se pokajati ako odaberete ordinaciju dr. Dimitra Borisova i dr. Brankice Borisov; oni su stomatolozi kojima ćete biti vjerni i vi i vaša obitelj cijeli život.

 • 7
 • 0
 • 7
Komentirani doktor: Brankica Borisov

Ako se i Vi bojite zubara ko i ja, ako i Vi imate loseg iskustva s istima, tu je dr. Brankica Borisov, stomatologica koja rusi sve strahove i skepse glede negativnih percepcija ljecenja, ekstrakcije /kirurgije ili ortodoncije Vasih zubi.
Upoznala sam je u trenutku kad mi je moja prijasnja zubarka ostetila zub. Od samog trenutka upoznavanja, znala sam da me nece nikad iznevjeriti. I nije. Dr.Brankica Borisov je izuzetno strucna, elokventna, draga i nadasve empaticna stomatologica kod koje prosto jedva cekate da opet dodjete jer Vas po prvi puta ne boli, jer vas uz nje nije niti malo strah, jer ste toliko opusteni uz nju i toliko joj vjerujete. Kao sto ona vjeruje Vama da Vi to mozete. Osim nje, u lijepo uredjenoj ordinaciji iz koje kroz svaki kutak naprosto zraci neopisiva pozitivna energija, susrest cete se i sa sestrom Lucijom koja po ljubaznosti, strucnosti i blagosti njenog lica, parira doktorici.
Javno, hvala Vam sto postojite!

DaniFani

 • 2
 • 2
 • 0
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2017. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu